Vinnarna i jultävlingen!!

Stort grattis till våra vinnare i jultävlingen!!

Första pris går till Ullstorps stugor som vinner en inspirationsartikel som publiceras på visitmittskane.se. Vi pushar också på olika sätt, flera gånger, för artikeln på Facebook och företaget kommer också få ligga på första sidan på visitmittskane.se under rubriken ”Upptäck MittSkåne” under tiden artikeln är aktuell.

Andra pris går till Tilia Trädgård & Natur som också vinner en inspirationsartikel och får artiklen pushad för på olika sätt på Facebook.

Tredje pris går till Jägerbo Camping som efter en intervju på telefon får ett engagerande inlägg på Facebook som vi delar på olika sätt tre gånger under tre veckor.

Vill du veta mer om hur du kan synas på www.visitmittskane.se? Då vi precis har kickat igång sidan så erbjuder vi synlighet till mycket förmånliga priser. För dig som är medlem är de flesta erbjudandena kostnadsfria och andra nästan halva priset. Så missa inte att kolla upp så att du har fyllt din sida på visitmittskane.se med aktuell information. Var med från början och sätt MittSkåne på kartan. Här kan du läsa om alla våra olika paketlösningar.

Är du inte medlem än? Bli det här >> Hör av dig till oss på info@mitt-skane.se om du har några frågor!

Pin It on Pinterest