Inspiration cykelturism och årsmöte

Välkommen till inspirationsträff och årsmöte med Företagarföreningen MittSkåne.

När: Fredagen den 15 mars 2024
Var: Höörs Gästis
Anmälan: Senast den 8 mars via mail info@mitt-skane.se Glöm inte att ange ev. specialkost/allergier.

Program:

09.00 Enklare fika & presentation

09.30  Lotta Ihse ger aktuell info kring hemsidan och våra sociala medier och berättar om den växande trenden att cykelsemestra. Gäster som vill uppleva, äta god mat och bo längs sin väg. Och som är villiga att spendera pengar på det.

09.45 Katarina Bergstrand på Sweden by bike är med via länk och berättar om deras idé med att samla all cykelsemester i Sverige på en webbsida och hur det går till. Hon kommer att ge konkreta råd och visa hur de har hjälpt boenden, matställen och företag i besöksnäringen att få fler cykelgäster. En webbsida öppen för alla att vara med på. www.swedenbybike.com

10.15 Marianne Larsson är på plats och berättar om projektet MittSkåne redo för c    cykling, om hur man blir en BikePoint och om cykelkartan.

10.35 Årsmötesförhandlingar och information kring hur Du syns bäst i våra kanaler. Endast Du som betalt medlemsavgift för 2024 har rösträtt på årsmötet men alla är hjärtligt välkomna att delta. Motioner skall vara styrelsen till handa via mail info@mitt-skane.se senast den 23 februari. 

Hjärtligt välkomna!

Pin It on Pinterest