Inspirationsträff

När: 13 november kl 9.00

Var: Bosjökloster slott

Anmälan: Senast 6/11 till info@mitt-skane.se. Vi bjuder på fika. Ange specialkost om du har det.

Kom och lyssna till Lisa Stevens som berättar om sin resa från Klinta kryddor och grönt till den spännande Höörkanalen. Simon Stevens bjuder på Quizz och berättar om sin nya verksamhet. Lotta Ihse är på plats och berättar om hur det har gått för www.visitmittskane.se och de sociala kanalerna under sommaren. Du har också möjlighet att ställa frågor till henne.

Sociala caféer

Höstens Sociala caféer äger rum 30/10, 15/11 och 23/11. Vi ses på ett café runt Eslöv, Höör eller Hörby och bollar marknadsföring, inlägg på sociala media, tips, webbsidestexter, fikar och har en trevlig stund. Ta med dator och gör marknadsföringen lätt och roligt tillsammans med andra. Läs mer på https://www.mitt-skane.se/sociala-cafe/

Fler medlemmar

Föreningen växer! Vi hälsar alla nya medlemmar varmt välkomna till Företagarföreningen MittSkåne: Teater Trassel i Tjörnarp, Fotbollsgolf i Söderto utanför Hörby, MAT & KaKa vid Bosjökloster Höör, Yggdrasil Igloo Water Hut vid Ringsjön Höör och Ormanäsgården utanför Höör.

Visste du att Företagarföreningen nu kan ta emot medlemmar även från andra kommuner? Så har du en kollega, samarbetspartner eller ett företag inom besöksnäringen du känner till någonstans i mitten av Skåne tipsa dem gärna om att bli medlemmar. Ju mer vi kan knyta ihop Skåne och visa på en mångfald av företag, ju mer gynnar det oss alla. Läs mer här https://www.mitt-skane.se/valkommen-alla-i-mitten-av-skane/

Få hjälp att nå ut

Du vet väl att Visit MittSkånes Instagram-konto växer hela tiden? Här är det du som är medlem som lyfts. Vi inspirerar våra följare och bidrar med många härliga bilder och filmer. Speciellt från de ställen vi har varit och hälsat på. Vill du synas med härliga foto och filmklipp? Hör av dig till Lotta så kommer hon ut och fotar, filmar och skriver ihop en text om dig. Den publiceras sen både på webben och i Visit MittSkånes sociala kanaler. Och du kan använda text och bilder själv så mycket du vill. För dig som är medlem kostar allt detta endast 1500 kr. Är du icke medlem kostar det 3000 kr. Hör av dig till info@mitt-skane.se om du vill har en sådant här ”Artikel för inspiration”-upplägg.

Tävling som gynnar oss

Vi kommer att dra igång en tävling nu under lågsäsong för att få ännu mer fart på business, sociala media och buzz kring MittSkåne. Tävlingen kommer att rikta sig mot olika målgrupper och kommer att ske i etapper. Första etappen är planerad till december och målgruppen är kompisgäng. Priset kan då t ex vara julbord, rundvisning på ett bryggeri/destilleri, pubkväll eller liknande. Etapp två sker i jan/feb och riktar sig till par. Här kan priset vara t ex spa med övernattning, afternoon tea. Tredje etappen sker i mars/april och riktar sig mot familjer som kan vinna en upplevelse anpassad för barn. Sista etappen är i april/maj och riktar sig till motorcyklister.

Priset kan vara en övernattning, en brunch, en upplevelse. I gengäld får vi vinnarna att tagga, skriva om och göra reklam för både den som gett priset och Visit MittSkåne. Vinnaren behöver också ställa upp på en intervju, vilket innebär att Lotta kommer ut och besöker vinnaren på plats, fotar och skriver om besöket. Detta publiceras både på webben och i våra sociala kanaler.

Vill du ställa upp med ett pris? Du kommer garanterat bli skriven om av vinnaren som därmed tipsar sina vänner och synas i alla Visit MittSkånes kanaler. Kom gärna med eget förslag på vad du kan tänka dig att erbjuda! Detta är en liten kostnad för dig, men som kommer att få en enorm genomslagskraft eftersom vi kommer att plocka ut vinnare med många följare. Skriv till info@mitt-skane.se. 

 

Pin It on Pinterest