Vi växer

Visste du att Företagarföreningen MittSkåne är en förening för företag inom besöksnäringen i mitten av Skåne? Vad är mitten av Skåne? Ja, det kan vara i princip var som helst i Skånes mitt och ut mot kusterna.

Genom att skicka in dina event, vara medlem och komma på våra träffar så är du med och stärker besöksnäringen i mitten av Skåne. Det gynnar dig att grannen får besök. Chansen att de då också stannar till hos dig är större.

Vi har haft en nystart sedan mars 2022 och i november 2022 lanserade vi den nya webbsidan. Så i sommar hade vi vår första säsong med nya webben, nytt Instagram-konto och fullt ös på Facebook. Och det har gett resultat. Vi har nått över 50 000 besökare i sociala kanaler och över 11 000 visningar på webben. Vi kan lugnt säga att vi är på väg uppåt.

Nu planerar vi för en fullspäckad höst och laddar också inför nästa säsong. Bland annat ska vi göra en tävling där mittSkånes besökare kan vinna något från oss företagare i besöksnäringen. Snart är det också medlemsmöte med inspirationstalare och datum kommer ut för våra sociala caféer där vi hjälps åt med marknadsföring.

Vill du vara med och sätta mittSkåne på kartan? Skicka oss ett mejl info@mitt-skane.se. Och du, det är kostnadsfritt att vara med på www.visitmittskane.se. Men du syns bättre som medlem. 🙂

 

Pin It on Pinterest