Jultävling för alla företag inom besöksnäringen i MittSkåne

Visste du att en inspirationsartikel på visitmittskane.se och på Facebook-sidan @Visit MittSkåne kan generera massor av nya besökare till ditt företag!! Bränneriets Gårdsbutik nådde nästan 5000 i exponeringar och hade 667 interaktioner på sitt inlägg. Många har läst artikeln!

Nu har du chans att vinna en inspirationsartikel helt kostnadsfritt. Läs inspirationsartikeln om Bränneriets gård >> Allt du behöver göra är att svara på tre frågor.

Frågorna:

1. Vilka besöksmål hittar man under kategorin ”Annorlunda besöksmål” på visitmittskane.se?
2. Vilka boenden räknas som ”naturnära boenden” på visitmittskane.se?
3. Nämn tre anledningar till att en turist ska förlägga sin nästa resa, utflykt eller besök i MittSkåne.

Första pris: En inspirationsartikel där vi skriver om dig och din verksamhet. Vi publicerar artikeln på visitmittskane.se och pushar också för artikeln på Facebook. Samtidigt som artikeln publiceras kommer du också få ligga på första sidan på visitmittskane.se under rubriken ”Upptäck MittSkåne”.
Andra pris: En inspirationsartikel där vi skriver om dig och din verksamhet. Vi publicerar artikeln på visitmittskane.se och pushar också för artikeln på Facebook.
Tredje pris: En kort intervju på telefon som mynnar ut i ett inlägg på Facebook som vi delar på olika sätt tre gånger under tre veckor.

Så här gör du:

1. Svara på de 3 frågorna
2. Mejla svaret på frågorna till info@mitt-skane.se senast den 31 december 2022. Skriv ”tävling” i subjectline. Glöm inte skriva dina kontatkuppgifter.
3. Vi avslöjar vinnarna i början av januari och de som vinner blir kontaktade för en intervju.

Du kan också fylla i dina kontaktuppgifter och ditt svar här nedan.

    Pin It on Pinterest